miércoles, 19 de septiembre de 2012

CINE JOVE: Miedo y Asco en Las Vegas

Inaugurem un nou cicle de CINE JOVE, amb la controvertida pel.lícula dirigida per Terry Gilliam i protagonitzada pel carismàtic Johnny Depp i l'oscaritzat Benicio del Toro.
Us hi esperem per veure-la dissabte 29 de setembre! Porteu crispetes!

SINOPSI:
Durant el trajecte per carretera fins la ciutat de Las Vegas, el periodista Raoul Duke (Johnny Depp) i l'advocat Dr. Gonzo (Benicio del Toro), es dediquen a consumir diferents substàncies narcòtiques i al.lucinògens, tals com la mescalina, la marihuana o LSD, que amaguen dins el maleter del seu descapotable vermell. Tots dos comparteixen el mateix estat eufòric i de bogeria, que els durà a abstreure's de la realitat, obviant els constants noticiaris emesos per radio en els que es fa referència als soldats nord americans destinats a la guerra del Vietnam.
Un cop Duke i Gonzo han arrivat a Las Vegas, després d'haver passat una sèrie de vicisituds al recórrer un espai semidesèrtic, s'instal.len a un hotel turístic. Gonzo mantindrà una turbulenta relació amb una noia aspirant a pintora que ha fugit de casa seva, mentre que Duke organitzarà diversos altercats d'ordre públic al bar de l'hotel.

Aquí us deixem un trailer per anar obrint boca!


No hay comentarios:

Publicar un comentario