miércoles, 17 de octubre de 2012

EL PAVELLÓ DEL PÀNIC

Per primer cop, els i les joves de Vilamalla, amb la col.laboració de més joves dels voltants, preparen una de ben grossa al pavelló de Vilamalla: EL PAVELLÓ DEL PÀNIC.

Aquesta activitat va sorgir com a iniciativa dels joves de l'Associació de Joves Vilamallenks, que ara torna a agafar força després d'una bona temporada sense gaire activitat.
El Pavelló del Pànic pretén fer-vos passar una nit terrorífica, que sempre recordareu, i us convidem a venir efusivament, ja que heu de tenir en compte que l'ENTRADA ÉS GRATUÏTA!

Aquest serà un espectacle amb més de 10 sales, amb més de 35 actors i actrius, un gran i molt bon equip de maquillatge, equip de muntatge, d'organització i moltíssim entusiasme! 
A l'entrada podreu comptar amb un servei de bar, on tot el que es recaudi anirà destinat a l'Associació de Joves Vilamallenks, per poder seguir oferint-vos activitats tan especials com aquesta!

Ja ho sabeu, no us ho podeu perdre! No deixis que t'ho expliquin, i porta els teus familiars i amics la NIT DE DIVENDRES 26 D'OCTUBRE, A PARTIR DE LES 22.13h, AL PAVELLÓ POLIESPORTIU DE VILAMALLA, AL POLÍGON PONT DEL PRÍNCEP.

Aquí us deixem el video que els nostres joves han fet per a fer-vos venir ganes de visitar el Pavelló del Pànic!


ORGANITZA: 
ASSOCIACIÓ DE JOVES VILAMALLENKS
ÀREA DE JOVENTUT DE L'AJUNTAMENT DE VILAMALLA

COL.LABORA:
BLONDEGIRL TATTO PIERCING
DIRECCIÓ GENERAL DE JOVENTUT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA
CONSELL COMARCAL DE L'ALT EMPORDÀ

No hay comentarios:

Publicar un comentario