miércoles, 15 de octubre de 2014

CONCURS D'INSTAGRAM

US ESPEREM A LA TROBADA D'ENTITATS JUVENILS D'AQUEST DISSABTE!

Les bases:
- La temàtica del concurs és de terror, per a fotografies fetes durant la V Trobada d'Entitats.
- Per identificar la participació al concurs, cal marcar les fotos amb el hashtag #pavellodelpanic i la menció de @pavellodelpanic.
- El concurs és vàlid per a totes les fotografies fetes i pujades el 18 d'octubre, fins les 20h.
- A les 21h del mateix dia 18 d'octubre, la organització del concurs es posarà en contacte amb el guanyador mitjançant Instagram.
- L'organització es reserva el dret de denunciar i demanar l'eliminació d ela fotografia si alguna imatge vulnera drets personals, resulta ofensiva o discriminatòria.
- Els concursants cedeixen els drets de les seves imatges per a què la organització pugui usar-les en qualsevol dels canals de comunicació i publicació que sigui necessari.
- L'organització exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, malgrat les mesures de seguretat adoptades, poguéssi deure's a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris i, en particular, encara que no de forma exclusiva, pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure's a la suplantació de la personalitat d'un tercer efectuada per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a través del portal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario