sábado, 29 de noviembre de 2014

DARK SANATORIUM A HORROVISIÓN

Aquest cap de setmana Barcelona cel.lebra el seu festival de cinema Horror Trash, l'HORRORVISIÓN, amb dos dies en què la bojeria, el terror i les pel.lícules es barrejaran amb curtmetratges i convidats especials del gènere.

Enguany, divendres 28 ha estat projectat el curt Dark Sanatorium, realitzat pels joves de Vilamalla, dirigits pel sempre col.laborador del grup José L. "Tito Gore" Santos, creador de la productora "Fufa Entertainment".
Aquest curt, que es va gravar durant els mesos d'abril i juny al pavelló municipal de Vilamalla, pretén narrar la història representada amb el Pavelló del Pànic III, amb el mateix subtítol, "Dark Sanatorium", la història d'un manicomi abandonat, on hi regna la bojeria i el terror, a causa dels maltractaments i la mala medicació als malalts interns què, de sobte, es van rebel.lar i atacar a tot el personal del centre, i què ara no deixen que ningú que hi entri surti amb vida.


Properament us deixarem l'enllaç per poder veure el nostre curt, i, si us animeu, us podeu apropar al pavelló, doncs tenim en ment seguir creant!!!


Olaf Ittenbach, director alemany de cinema de terror,
convidat especial d'enguany a HorrorVisión,
amb el cartell del curt "Dark Sanatorium".
Els Megamuerte amb el cartell de "Dark Sanatorium"


Fotos cedides per la nostra fotògrafa oficial, Ester Córdoba



No hay comentarios:

Publicar un comentario