jueves, 19 de febrero de 2015

Carnaval a Vilamalla

A Vilamalla el carnaval ens ha portat, molt d'hora, una festa molt concorreguda, tant a la tarda, durant el carnaval infantil, com a la nit.
A la tarda es van triar, per primer cop, el Rei i la Reina infantils, un premi atorgat per l'AMPA de l'Escola Josep de Ribot i Olives, de Vilamalla, que consistí en una banda, una corona i una bona bossa de xuxes. Tot plegat, un molt bon regal per als més menuts de la localitat, l'Edith Felgueras i l'Héctor Sáez.

A la nit, cap a dos quarts de déu, es va aplegar una bona mà de gent al davant del Pavelló Municipal, des d'on començà una rua que acabà a la Sala Sant Vicenç, al bell mig de la vila, i on es cel.lebrà un ball, on van desfilar totes aquelles disfresses, tant individuals, en grups o comparses, que es van apuntar amb la intenció de guanyar un dels molts premis que l'Ajuntament de Vilamalla va oferir, per tal d'incentivar la participació al seu carnaval.

Els premis es van repartir de la següent manera:

Individuals:
                   1r premi a "La Geisha"
                   2n premi a "Monstruo Pink"
                   3r premi a "I love Charleston"
Parelles:
                   1r premi a "Los payasos de la tele"
                   2n premi a "La parella de l'any"
                   3r premi a "Les vikingues"
Comparses:
                   1r premi a "iCrisis: estamos todos locos aquí"
                   2n premi a "La Colla d'en Bartolo: los abuelos en la montaña rusa"
                   3r premi a "Els enxufats de Vilamalla"

Així doncs, la nostra colla iCrisis, que aplega quasi una setantena de persones va endur-se el major dels premis que es repartiren la nit del 7 de febrer, uns diners què, segons ens han dit, els serviran per anar fent una carrossa com Déu mana, mantenint el seu tarannà low cost per als seus integrants.

Properament, al nostre perfil de Facebook, podreu trobar totes les fotos que hem pogut recopilar del Carnaval de Vilamalla. Ens agradaria molt tenir les vostres per poder compartir-les, també!




No hay comentarios:

Publicar un comentario