miércoles, 23 de marzo de 2016

CERCA FEINA!

Feina

A mitjans de 2012, neix amb força una iniciativa dels mateixos joves, que reemprén la idea de gestionar una borsa de currículums de tots aquells que estiguin cercant feina, per tal d'oferir-los a les empreses que se'n vulguin beneficiar, i així aconseguir una més àgil contractació dels vilamallencs i vilamallenques que es trobin en situació d'atur, o bé vulguin promocionar a una millor feina.

Així que, si ho trobes convenient, posa't en contacte amb nosaltres i envian's el teu currículum actualitzat i amb una fotografia, per tal d'entrar a la borsa de treball.

A més, estigues atent a totes les ofertes de feina que farem públiques a través de l'àlbum de la borsa de treball del nostre Facebook i a la nostra cartellera! Que no s'escapi cap ni una!


En aquest apartat et deixem una sèrie de pàgines web que anirem actualitzant periòdicament, i que et seran d'utilitat en la teva empresa de trobar feina:

· INFOJOBS: Buscador de feina, on podràs fer una cerca per zona i per categoria, segons el que estiguis buscant, a més, també podràs deixar el teu currículum a les empreses que hagin penjat les seves ofertes!

· INFOFEINA: Portal català, semblant a Infojobs, on podràs trobar una gran quantitat de llocs de treball!

· FEINA ACTIVA: Portal web del Servei d'Ocupació de Catalunya, per localitzar les ofertes de feina més properes.

· TRABAJAR.COM: Busca feina, un projecte o un professional, tot a la teva mida.

· CDIEX: Centre de Documentació i Informació Europea d'Extremadura, on podreu trobar, entre d'altra informació molt variada, vacants de feina.

· TRABAJOS POR EL MUNDO: Aquí trobaràs ofertes de feina arreu del món, a més de pràctiques, cursos, i més informació interessant.

· INGALICIA: Feina, pràctiques, beques, oportunitats, formació i voluntariat arreu d'Europa.

· RANDSTAD: Empresa de Treball Temporal, inscriu-te i prova sort!

· ADECCO: ETT on podràs inscriure't com a demandant de feina, i també informar-te sobre notícies del món del treball!

· EULEN: Cerca feina arreu del món! Prova sort amb aquesta ETT que et proporciona una plataforma fàcil per buscar feina fora d'on ara et trobis.

· SERVITRECE: Primera companyia aragonesa de treball temporal, entra a la seva borsa de treball i prova sort en la difícil empresa de buscar feina!

· SOLEMPLEO: ETT on podràs insertar el teu currículum i cercar ofertes de feina, a més, et donen consells de com fer un currículum i et mantenen informat sobre les notícies més actuals del món del treball.

· PROFESSIONAL STAFF: Una altra ETT, per a que puguis buscar feina, això sí, de forma temporal, tot i que no descartis mai la possibilitat que l'empresa després et contracti a tú directament!!!!!

· ANANDA: ETT que et permet, arreu d'Espanya, cercer feina temporal, adaptant la demanda a les teves capacitats.

· TEMPJOB: Aquesta ETT amb seu a Barcelona i Sabadell t'ofereix la oportunitat d'enviar el teu currículum per tal que ells et puguin trobar una feina adaptada a tú i a la demanda de l'empresa.

· DPLETT: ETT a la qual podràs enviar el teu currículum per trobar feina, o bé, per millorar-la si ja en tens!

· CRIT: ETT on podràs consultar ofertes de feina, així com introduïr el teu currículum.

· ANYWORK ANYWHERE: Cerca feina arreu del món, amb la facilitat de poder escollir el lloc on vols anar a parar i l'especialitat de feina que t'interessa.

· TRABAJAR POR EL MUNDO: Una web molt completa si el que t'interessa és sortir a treballar a un altre lloc del món, ja sigui remunerat o de voluntari, amb informació de beques, concursos, i molt més!

· HACESFALTA: Voluntariat, feina, ONG's, troba el que busques!

· TABLÓN DE ANUNCIOS: Aquí, entre d'altres moltes coses, podras buscar feina a la teva localitat i rodalies!

· TRABAJO RÁPIDO: Lloc web on podras trobar moltes ofertes de feina de forma fàcil i ràpida.

· EMPLEON: Busca feina, i, a més, mantingue't informat de l'actualitat de les empreses en relació a llocs de treball!

No hay comentarios:

Publicar un comentario